Jag fann en del trevliga bilder på Batman Begins med intressanta fakta om filmen som cirkulerar omkring på nätet. Batman Begins alltså, du vet den där filmen av Christopher Nolan som blev en sån mega-succé. Eftersom jaginte har någon källa får du ta “faktan” med en klackspark. Jag översätter inte engelskan, men kommenterar en del av “faktan”. Ta del av bilderna och kuriosan efter “hoppet”. (Obs: om du vill kan du klicka på dom för att få en aningen större versioner):    

 

Hmm, skulle jag ha velat se Keanu Reeves eller Jake Gyllenhaal som Batman? Nä, förmodligen var det bara casting-idéer på ett tidigt stadium. Hoppas jag, eftersom jag ser Nolan som en person med i alla fall hyfsat bra omdöme.

 

Jo, visst var det coola fordon i Nolans Batman-trilogi. Det måste man erkänna.

 

Jaha, vad bra att Matrix-bröderna Wachowski tackade nej då. Annars kanske Cristopher Nolan aldrig hade gjort Batman Begins.

 

Hmm. Hur har Forbes räknat ut vad det skulle kosta att vara Batman? Varför går du inte in här och läser på Forbes sajt om hur det är att vara Batman.

 

 

Filmteamet får faktiskt skylla sig själva. Tycker inte du också det?

 

Tack och lov att han inte fick rollen då? Tror du att han hade haft en chans att bli Batman om han spelat Robin i kalkonen Batman Forever?

 

Batman-filmerna är inte direkt kända för sina slagsmål. Det är något som kampsportsfreaks och fighting-kunniga har kritiserat filmerna för. Å andra sidan är det otroligt skönt att vi slipper Kung Fu-linor och stiliserad Hong Kong-estetik som i Matrix. Ännu ett skäl varför vi pustar ut när vi inser hur lyckliga vi är att slippa Wachowski-brödernas “Batman Reloaded”.

 

 

Okej, det får räcka så. Men som uppföljning kan du läsa mera fakta om The Dark Knight. Efter det kan du läsa andra roliga och intressanta Batman-inlägg:

LÄS ÄVEN:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print