Christian Bale, “Batman” i Christopher Nolans trilogi, stoppades tillsammans med CNNs filmteam i Östra Kina. De skulle försöka besöka Chen Guangcheng, en blind advokat i husarrest. Uppriktigt sagt, så var det lite väl oförsiktigt, närmast klantigt, att vifta med kameror framför kinesisk militär. Det blev inte heller bättre när Bale sa “Jag ska träffa Chen Guangcheng”. Varför de inte gömde kamerorna, samt inte ljög om sin vistelse, förstår jag helt enkelt inte.

Se två intressanta videoinslag från CNN nedan, dels det hårda bemötandet av kinesiska vakter, samt en senare intervju med Bale:   

 

[youtube]mzLBtOKLg_Y[/youtube]

 

[youtube]xB0i4xp7hnI[/youtube]

Christian Bale kan du se som Batman i The Dark Knight Rises, som har premiär den 25:e Juli 2012

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print