FILMTOPPEN

ALLT OM FILM, TV & MEDIER

FILMTOPPEN

 

I FILMTOPPEN kan du alltid läsa om de populäraste filmerna på Bio (BIOTOPPEN) och som hyrfilm. Men här får du också reda på Filmmedias mest populära inlägg just nu. Filmtoppen uppdateras varje vecka (fredag). Håll koll på de populäraste filmerna just nu och vad som egentligen visas på biograferna genom Filmtoppen hos Filmmedia! Tips! Spana även in topplistor Tips! Läs även om enskilda filmer, gå till sidan Filmtips!

Kolla in TOPPLISTOR här!

 

Film(media)-toppen: Populära inlägg

Nedanstående inlägg tillhör de absolut mest populära inläggen hos Filmmedia och är därför ett trevligt komplement till filmtoppen. Det är främst mer underhållande och udda inslag som har intresserat läsarna.

Filmtoppen: Biotoppen

OBS: Som du ser gör vi ett uppehåll med uppdatering av Biotoppen och videotoppen. Just nu har vi tyvärr  helt enkelt inte tid att göra uppdateringarna varje vecka. Vi hoppas ta upp detta igen inom en snar framtid. Simon och Ekarna Breaking Dawn Part 1 från tronen och förstaplatsen Och den andra nykomlingen Happy Feet 2 Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet som nu ligger på fjärde plats. Julsymtom måste man säga – Julen är ju familjefilmernas högtid då nästan vilken film som helst som lockar familjen att samlas kan inta en förstaplats. Julen samlar hela familjen i biosalongen, alltså precis som en dålig Bollywoodfilm på den indiska landsbygden. Och på femte plats har vi t.o.m en julfilm. Men sen är det ju kul att Nalle Puh har lyckats hålla sig kvar så länge, även om den är på väg ner. Vill du jämföra placeringarna med tidigare veckor – läs under kategorin: Filmtoppen.

Biotoppen v 50

 1. Simon och Ekarna
 2. Breaking Dawn Part 1
 3. Happy Feet 2
 4. Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet
 5. Arthur och julklappsrushen
 6. Real Steel
 7. Drive
 8. In time
 9. The Skin I Live In
 10. Contagion
 11. Immortals 3D
 12. En enkel till Antibes
 13. Paranormal Activity 3
 14. Tower Heist
 15. Smurfarna
 16. Nalle Puhs film – Nya Äventyr i Sjumilaskogen
 17. Hysteria
 18. Maktens män AB
 19. Moneyball
 20. En dag

Film/ DVD- Blu-ray/ toppen: Mest uthyrda filmer

 1. Bridesmaids
 2. Bilar 2
 3. Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2
 4. Bad Teacher
 5. Hanna
 6. The Tree of Life
 7. Kung Fu Panda 2
 8. Irene Huss – I skydd av skuggorna
 9. Son of No One
 10. Kronjuvelerna

Filmtoppen: Köpfilmer

 1. Bilar 2
 2. Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2
 3. Bridesmaids
 4. Hur många lingon finns det i världen?
 5. Trassel
 6. Irene Huss – I skydd av skuggorna
 7. Kung Fu Panda 2
 8. Lejonkungen
 9. Rango
 10. Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten

… Om du undrar var alla recensioner har tagit vägen på Filmtoppen, eller varför vi inte länkar till egna recensioner här, så kan jag påpeka att huvudsyftet med Filmmedia aldrig har varit att skapa “ännu en recensionssajt”. Filmmedia är en både underhållande och kunnig sajt om film, TV och media. Vi publicerar filmnyheter, gör intervjuer och skriver om filmer och TV-serier och om vad som händer i filmvärlden. Men när vi tycker att vi har skrivit nåt vettigt, gjort en recension eller har intressant info om en film, så skall kommer vi att länka till informationen i Filmtoppen.

<script src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js" async=""></script><!-- Big mitten --><script>// <![CDATA[ (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); // ]]></script>
<iframe style="border: none; overflow: hidden; width: 380px; height: 250px;" src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FFilmmediase%2F142493519127576&width=240&connections=10&stream=false&header=true&height=287" width="400" height="250" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print