Lite mer helgunderhållning: Här är en trailer till Välkommen Mrs Doubtfire, filmen med Robin Williams, som den omdömeslös pappan som gör allt för att få vara tillsammans med sina barn. Fast den här trailern är gjord med en viss “twist”. Den är klippt och ljudlagd som om det gällde en skräckfilm. Vi kunde inte låta bli att låta FMs läsare ta del av den. Den är mycket bra gjord och underhållande. Och det är alltid spännande att se hur mycket ljud och klippning egentligen betyder för att skapa stämning.

Som sagt, lite lättsam helgnöje som förnöjer. Bänka dig i en bekväm fåtölj och håll popcornhinken hårt i famnen. Här är skräckfilmsversionen av “Mrs doubtfire”:

 

 

Relaterade inlägg:

Plot Device – Kortfilm
Copying with Death – kortfilm
Det äkta vs det oäkta

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print