Prometheus är Ridley Scotts nya Sci-Fi som från början skulle vara en Alien-prequel i två delar och inspelade i 3D. Och den första filmen skulle haft premiär redan 2011. men det blev varken en eller två Alien-Prequels, utan en film som heter Prometheus. Men vi får av storyn och H.R. Gieger, den dystopiske konstnären som skapade Alienmonstret lär vara också vara med på ett hörn med nya miljöer och kreationer.

EW har fått tillgång till en första filmbild från Prometheus. Tycker du själv att den ger “Alien“-vibbar?:    

 

För övrigt är det väl kul för svensk filmkultur att Noomi Rapace har en större roll. Annars är det Charlize Theron och Michael Fassbender som har stora roller.“There’s definitely a link to Alien,” säger Michael Fassbender, “There’s creatures in it that you’ll recognize.” Men Theron säger: “I think people should really let go of the idea that it’s an Alien film.”

Hur som helst kommer nog Prometheus bli en av 2012 års mest intressanta filmer, och är redan en av de mest efterlängtade. Vi har och kommer att forstätta projektet med spänning.

Läs även:

Ridley Scott’s Alien Prequel inte längre “Alien Prequel”, men Rapace är med

Alien Prequel update: nya rymdskepp på G!

Ridley Scott talar Alien-prequel

James Cameron ser fram emot Ridley Scott’s Alien-Prequel

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print