Den första “riktiga”, officiella trailern är ute för The Girl with the Dragon Tattoo, eller David Finchers amerikanisering av Män som hatar kvinnor. Den trailer som vi tidigare publicerat var en s.k. red-band trailer, men verkade hastigt hopkonstruerad och det spekulerades om den hade läckt eller om bolaget hade planterat den så att det skulle se ut som om någon läckt den.  

 

Nåväl, trailern till The Girl with the Dragon Tattoo här nedan är snygg och verkar lovande. Men varför försöker man göra Lisbeth Salander till en karbonkopia av Noomi Rapace? Det är i stort den enda frågan så länge. Se en massa inlägg om filmen här taggad som: Girl with the Dragon Tattoo.

[youtube]hrFgnizJ7qY[/youtube]

LÄS ÄVEN:

Rooney Mara Topless på “Girl With The Dragon Tattoo”-poster

“Män som hatar…”-regissör attackerar “Girl with the Dragon…”

Millenium Trilogin slår alla försäljningsrekord världen över!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print