Rooney Mara vågar visa, tja, lite grann i alla fall som topless i Girl With The Dragon Tattoo-poster. Se den nedan!

Mara omfamnas lätt bakifrånav Daniel Craig som gör ett misslyckat försök att vara BH och täcker inte Maras barm riktigt ordentligt. Hur naken Rooney Mara egentligen kommer att vara i filmen är inte helt klart, men postern talar för att gubbsjuka medelåldersmän i allafall kommer att få litet att dreggla över…

Rooney Mara gestaltar Lisbeth Salander och enligt postern försöker man efterhärma det svenska originalet Noomi Rapace. Flera supportrar av den ursprungliga Lisbeth har också velat se Rapace som Salander i Finchers film. Men nu kanske kritikerna mjuknar lite och tycker att Mara är okej. I allafall om de får se mycket hud av Mara?… Se postern här:  

Läs allt om Girl With The Dragon Tattoo här!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print