Producenten för “live adaption-TV-serien” av Star Wars, Rick McCullum har intervjuats, vilket bland annat ReelzChannel skriver om.

Vi får veta 2 saker av McCullum. Dels kommer det att dröja upp till fyra år tills serien kan börja produceras. Det började talas om TV-serien redan för 3-4 år sedan. Så vad George Lucas egentligen håller på med kan du ju fråga dig... Dröjsmålet innebär i själva verket att serien kan få premiär ännu senare, kanske om ytterligare ett par år efter de utlovade 3-4. Och om den kommer hit till Sverige? Vänta ett år till. Upp till sju år kan du få stå ut innan du får se Star Wars-TV-serien i svensk television. Vad beror detta på? Jo, just nu är datoranimationen för dyr med dagens teknik.

We have 50 hours of third-draft scripts, but the problem we have is there is a lot of digital animation; we don’t have the technology yet to be able to do them at a price that is safe for television. Since we would be financing them, it would be suicide for us to do this… So we are going to wait three or four years.

Dessutom får vi veta att handlingen i Star Wars-TV-serien kan liknas vid den i Gudfadern.

Basically, it is like The Godfather; it’s the Empire slowly building up its power base around the galaxy, what happens in Coruscant, which is the major capital, and it’s a group of underground bosses who live there and control drugs, prostitution.

Den stora frågan nu är: Har du tålamod att stå ut med väntan på Star Wars-serien?

Läs även:

Lucas gör en tredje STAR WARS-trilogi?

Star Wars som animerad komedi

Så skulle Star Wars-trilogin egentligen ha slutat

Star Wars Facebook Chat

Star Wars är sexigt (14 Star Wars-bilder)

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print