Noomi Rapace i Alien-Prequel?

Noomi Rapace vill få roll i nya Alien-filmen, Ridley Scotts Alien-prequel, som just nu är en av de mest efterlängtade filmerna.

Noomi har träffat Scott och bekräftas vara en av de som kan få huvudroll i kommande Alien-prequel. De andra två som tävlar är Carey Mulligan och Abble Cornish. Tidigare har även Gemma Arterton varit uppe för diskussion. Om hon fortfarande är med i racet är oklart.

Till Entertainment Weekly säger Noomi: ”Jag kan se mig själv spela i alla bra roller. Jag skulle också kunna tänka mig att spela en 50-åring.” Expressen har dock missuppfattat det lite grann. De skriver att Noomi svarar på frågan ”om Rapace kan se sig själv i den yngre versionen av Sigourney Weavers rollkaraktär”.

Men var står det någonstans i Entertainment Weekly om en yngre version av Ripley? Frågan löd inte så, bara om Rapace ville ha en roll i Scotts Alien-prequel. Ingen har någonsin sagt att Sigourney Weavers karaktär överhuvudtaget kommer att finnas med i Alien-filmen. Det finns inget som tyder på det.

Det finns ett citat från Deadline som vandrat på sidor: ”I’m told that meetings are ongoing with cast and no decisions have been made, but I could see Rapace taking a Ripley-esque turn in space.” Kanske missförståndet kommer därifrån? Vad Ridley Scott har sagt är bara att nya Alien kommer att bli en svart saga och att man kanske kan få förklaring om vad ”Alien-monstren” egentligen är för några varelser. That’s all. För övrigt planeras två filmer och de skall spelas in i 3D.

Läs även:

Alien Prequel update: nya rymdskepp på G!

Gemma Arterton anlitas av Ridley Scott för Alien-reboot?

Ridley Scott talar Alien-prequel

James Cameron ser fram emot Ridley Scott’s Alien-Prequel

Scotts Alien Prequel blir två Alien-filmer – i 3D!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print