I Pirates of the Caribbean 4, eller Pirates of the Caribbean: “On stranger tides”, gestaltar Ian McShane piraten Captain Blackbeard. Jag har ju skrivit en hel del om både filmen och om piraten, så det är ju kanske extra kul för mig att äntligen få se en bild av Blackbeard.

Ian McShane är ju rätt lik bilder och teckningar på verklighetens Captain Blackbeard måste man säga. Här har han dock inga färglada rosetter i skägget, som den historiska piraten brukade pryda sig med.

Pirates of the Caribbean: “On stranger tides” är den första “Pirates” som spelas in i digital 3D. Förutom Johnny Depp som Jack Sparrow får du se Penelope Cruz som Captain Blackbeards dotter, som enligt rykten också blir Sparrow’s “kärleksintresse”.

Jag såg den första och tredje filmen på bio. Den första uppskattade jag mycket, den andra ok och den tredje var en krystad och rörig actionkompott. Men ändå ser jag enormt mycket framemot den fjärde upplagan av Pirates. Den har mycket goda chanser att kunna matcha originalet. Hoppas att dom inte sumpar det bara.

Tack Shockya som publicerat bilden.

LÄS MER OM PIRATES 4 och CAPTAIN BLACKBEARD:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print