Det ser ut som om Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides får planera om. Krisen har slagit hårt på Hollywood och flera bolag är i kris. James Bond 23 är uppskjuten på oklar framtid och The Hobbit har skjutits upp flera gånger.

Nu är det alltså filmen Pirates of the Caribbean 4, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides som har ont om pengar. Jerry Bruckheimer planerar om budgeten och drar in på kostsamma effekter.

Men det här kanske har sina fördelar? Tredje filmens handling drunknade i ett nästintill otydbart kompakt effektsökeri. Den fjärde upplagan av Pirates bygger redan på en bra berättelse. Vi får hoppas att handlingen får styra den här gången. Film är bättre när den är berättande, och inte bara ihålig show off i tekniska finesser.

Läs fler inlägg om: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print