Nytt om Pirates of the Caribbean 4, eller Pirates of the Caribbean: On stranger Tides. är ytterligare två tillskott till den eminenta ensemblen redan bestående av bland andra Johnny Depp, Penelope Cruz och Ian McShane.

Den första av de två är fransyskan Astrid Bergès-Frisbey som får rollen som vacker fresterska i form av sjöjungfru.  Walt Disney som utannonserar Astrid Bergès-Frisbey beskriver hennes sjöjungfru som en nyckelroll. Intressant…

Den andra skådespelaren är Sam Clafin, en ung brittisk skådespelare som får rollen som missionär. Han får tydligen slå följe med självaste Jack Sparrow i tävlingen mot Captain Blackbeard om att hinna först fram till Ungdomens källa.

Intressant att två nya och relativt orutinerade skådespelare får chansen att slå sig fram genom den kommande mastodontsuccén. Mycket kommer vi helt säkert få se av de båda i framtiden.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print