Avatar 2 kan få något stänk av The Abyss enligt James Cameron. Visst, regissören har en förkärlek till vattnet, det vet vi redan. Cameron har meddelat att Avatar 2 komme ratt utspelas till stor del i de stora haven på Pandora.

James Cameron säger till Hero Complex/LA Times i intervju: “Part of my focus in the second film is in creating a different environment – a different setting within Pandora. And I’m going to be focusing on the ocean on Pandora, which will be equally rich and diverse and crazy and imaginative, but it just won’t be a rainforest. I’m not saying we won’t see what we’ve already seen; we’ll see more of that as well.”

Och mer? Jo, dessutom får vi en liten hint om Avatar 3. Enligt Cameron kan vi även få se andra planeter som finns runtomkring Pandora. Anar vi en ännu större strid än i ettan med flera olika raser som slåss mot varadra? Det förtäljer inte historien, men om man känner Cameron rätt kommer han att försöka överträffa sig själv med spektakuläriteter i varje film.

Även AB har uppsniffat nyheten.

För övrigt kan meddelas att Cameron planerar en “nyutgivning” av Avatar i Augusti. Då kan man se filmen på bion igen med hela sex minuter extra material. Generöst?

LÄS ÄVEN nyare inlägg:

Avatar 2 och 3 – James Cameron uppdaterar

Fortfarande hopp för James Cameron’s Battle Angel Alita

James Cameron om Avatar 2 och 3, bio re-release, Avatar-roman och mer

Avatar re-release: Fler snaskiga detaljer!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print