Ännu mer snaskiga detaljer för dig som ser fram emot hela 9 minuter extra material. Med betoning på snaskigt måste man säga. James Cameron har beslutat att lägga till lite erotik till det hela. Du får 20 långa sekunder av “na’vi-sex”. Eller, tja, “förspel” som Cameron säger:

“I would say, just so that we correctly manage people’s expectations, it does not change our rating at all. I would call it more of an alien foreplay scene. It’s not like they’re ripping their clothes off and going at it. It lasts all of about 20 seconds.

Läs mer om James Cameron’s re-release för Avatar och lite planer för kommande uppföljarna hos The Guardian.

Mer på bloggen: Se animerad parodi på Avatar: “Na’vi Sex”

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print