Återigen talas det om att Monty Python-gänget kan återförenas. Den här gpngen finns det ett manus och det är en Science Fiction-film med namn Absolutely Anything som har skrivits av Terry Jones som regisserade Life of Brian tillsammans med Gavin Scott.    

 

 

Filmen skall innehålla både Live-action och CGI-animation och meningen är att Monty Python-medlemmar skall göra rösterna till Aliens: “a group of aliens who endow an earthling with the power to do ‘absolutely anything’ to see what a mess he’ll make of things.”

Monthy Python-medlemmar som förhandlar om roller är Michael Palin, John Cleese, Terry Jones, Terry Gilliam, and Eric Idle. Dessutom sitter Robin Williams vid förhandlingsbordet om en roll som fransman. Manuset har tydligen varit på gång i typ 20 år, men nu verkar det som om filmen kommer att bli av.

Om det verkligen blir en Monty Python-reunion återstår att se.  “It’s not a Monty Python picture, but it certainly has that sensibility,” berättade Terry Jones för Variety.

Tidigare har det talats om Monthy Python-gänget skulle göra en semi-fiktiv film om Graham Chapman, vilket vi också skrev om här i Filmmedia (Det är bara att klicka på länken ovan för att läsa mer om det). Men tyvärr har vi inte hört mer om det projektet.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print