Avatar 2 och 3 ser inte ut att bli färsdiga förrän 2016 och 2017.

Hör och häpna! Avatarproducenten har gått ut och sagt att Avatar 2 kommer att dröja ytterligare 2 år. Tidigare var det sagt att filmen skulle landa hösten 2013 och den tredje delen, alltså Avatar 3, komma under 2014. Nu kan vi alltså få vänta ända fram till 2016 eftersom producenten Jon Landau säger att “Vi kommer att få vänta fyra år på tvåan”. Vad i hela friden händer egentligen? Det vill du ha allt ha reda på va?   

 

 

Men svaret på filmvärldens kanske idag allra största fråga har vi faktiskt inget riktigt bra svar på. Inte ens vår som alltid trovärdiga källa Bleeding Cool tycks veta.  Tidigare har Filmmedia talat om James Camerons strävan att höja ribban ytterligare och att man håller på att utveckla helt ny 3D-teknik. Att Avataruppföljarna flyttas fram så långt i tiden kan ha med just detta att göra, att  man har insett att den teknik man strävar efter inte är möjlig i nuläget och att man därför skjuter fram filmerna så pass långt fram i tiden.

Sedan vet vi ju att James Cameron ändrar sig hit och dit. Det har varit en lång rad ändringar mellan vilken film Cameron egentligen ska komma med här näst. Kanske han också vill göra iallafall en annan film innan Avatar 2 (Läs mer om Filmen på IMDB) och dessutom göra den ordentligt? Ja vem vet egentligen. Jag väntar själv spänt på Battle Angel Alita (IMDB). och hoppas att han inte lägger ner det projektet. Men kommern någon av The Dive. och Fantastic Voyage.

Men vi vet att när Avatar 2 väl är här kommer vi att få se ännu en extremt dyr film, kanske den dyraste någonsin, gjord med ny revolutionerande teknologi. Hur mycket ser d själv emot 2:an och 3:an? Står du ut med att vänta på filmerna i fyra år till?

LÄS ÄVEN:

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print