FilmMedia kommer tyvärr att gå på högst kvartsfart fram till och med den 15 augusti. Sajten har gått på halvfart under sommaren, och kommer att uppdateras sporadiskt fram till mitten av den 8:e månaden, men sedan kommer tempot att speedas upp rejält. Att hösten kommer att bli mycket innehållsrik och underhållande kan lovas. Håll ut lite längre till.

Under tiden du väntar kan du med fördel söka bland äldre inlägg – Varför inte ta del av våra fina filmtips? Eller låta munnen vattnas av läckra Star Wars-tårtor? Om du fortfarande har semester, varför inte avnjuta en hel del kortfilmer, som Star Wars-fan films och trevliga animationer. I kategorierna ovan kan du också bläddra bland originalintervjuer och längre filmartiklar.  

Sajten är idag en av Sveriges absolut mest populära och välbesökta filmsidorna. På en av de viktigaste blogglistorna låg FilmMedia under vecka 30 på plats 109 av samtliga(!) registrerade svenska bloggar med 8078 unika besökare på samma vecka.

Det är också roligt att se hur en del av Filmmedias tidigare inlägg nyligen har fått ny uppmärksamhet och renässans i och med att en hel del av våra alster spridits på nätet. Här är några av den senaste månadens toppinlägg med antal sidvisningar under de senaste 30 dagarna(i skrivande stund alltså):

Jackie Chans 10 värsta olyckor (ca 2300 sidvisningar)

Topp 60 bästa komedier (ca 1900 sidvisningar)

Kändisar i japanska reklamfilmer (20 videos) (ca 1800 sidvisningar)

200 förolämpningar på film (ca 1350 sidvisningar)

Ny TINTIN-trailer ser riktigt bra ut! (ca 1300 sidvisningar)

Harry Potters mest pinsamma ögonblick (ca 1200 sidvisningar)

Varför inte gilla FilmMedia på Facebook här nedan? Då får du garanterat reda på allt roligt och spännande som händer. Du kan också prenumerera på RSS-flödet (högst upp på sidan) eller följa sajten på Bloglovin.

 

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print