Moaning Myrtle i "Harry Potter-sagan" är inget blygt spöke inte.

Moaning Myrtle i "Harry Potter-sagan" är inget blygt spöke inte.

Harry Potter-berättelsen utspelas under huvudpersonernas uppväxttid. De går från att vara barn till att vara unga vuxna, med allt vad detta innebär. De unga åren är en tid av osäkerhet, dåligt självförtroende och självhävdande. En ung individ försöker bygga upp en identitet åt sig, hävda sig själv i en värld full av motstånd. Pinsamheterna står alltid nära till hands, det är en del av ungdomsåren.

En magiskola full av trollkonster har ju dessutom rätt speciella förutsättningar och pinsamheterna kan bli stora och svåra att dölja eller undvika. Vad skulle du säga om din trollstav exploderade i ansiktet på dig? Eller om ett nyfiket spöke gjorde dig sällskap när du låg i badet?

Youtube-kanalen PopSugarTV har klippt ihop ett underhållande pottpurri med vad de tycker är de mest pinsamma ögonblicken i Harry Potter-filmerna. Se det här nedan!

 

Tack till IndieWire som publicerat hopklippet så att vi kan “stjäla” hit det.

[youtube]VXj1NyDhivA[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print