Nu har en ny Tintin-trailer dykt upp, till radarparet Steven Spielbergs och Peter Jacksons The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, eller “Enhörningens hemlighet“. Den här gången får vi se mer av miljöerna, men också bevittna mer interaktion mellan karaktärerna. Dessutom och det kanske viktigaste av allt är att vi skymtar munrörelser och ser mera skiftningar av ansiktsuttryck. Den förra trailern visade inte att någon av karaktärerna hade talförmåga, vilket fick skeptiker att tro att det fanns problem med CGIn. Men nu får vi se exakt det som “kritikerna” frågat efter. Se trailern efter “hoppet”!

Själv måste jag säga att Tintin-filmen ser bättre och bättre ut och att den nya trailern bådar riktigt gott. Miljörerna är detaljerade och har djup. Kameraarbetet verkar dynamiskt och bidrar till känslan av djup. Men det här kanske är självklarheter eftersom filmen skall visas i 3D.

Indiewire menar att på trailern ser Tintin ut att bli den Indiana Jones-uppföljare vi aldrig fick se. Och visst kan jag mer än väl förstå tankegången. Men å andra sidan har ju inte George Lucas nånting alls med Tintin-filmen att göra.

[youtube]IYSkz1huEgc[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print