Nu är det klart att ytterligare två säsonger kommer av South Park meddelar Collider.  Minst två säsonger kommer alltså, vilket innebär att South Park iallafall visas till och med år 2013.   

 

Detta kan komma både som en chock och som ett glädjebesked för fansen, kanske både och. Detta var något oväntat eftersom de flesta är överens om att de sista säsongerna malt på tomgång och knappast levt upp till tidigare South Park-säsonger.

Men Matt och Trey har tydligen inte tröttnat, iallafall inte så mycket att de tänker lägga av. Eller så ser de serien helst enkelt som en inkomst, vilket de faktiskt avslöjat i intervjuer. Om South Park-paret kan få tillbaka själ eller gnista är oklart. Klart är det iallafall att den andra hälften av säsong femton kommer att börja sändas den 5:e oktober med sju nya avsnitt.

Är du själv taggad att se fler säsonger?

Läs även:

South Park parodierar Inception

”Alla tecknar Muhammed-dagen” och South Park-censur

 

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print