Nu parodieras Inception av South Park. Nyaste avsnittet är Insheeption. Det dröjer säkert lite innan jag får tillfälle att se South Park-avsnittet, men Colliders Matt Goldberg har spanat in det och sägar att Inception-parodin Insheeption var ok, med en del roliga skämt, men att man borde kunna ha gjort något mycket bättre av det.

Uppriktigt sagt, South Parks sista bra säsong var den elfte. Serien höll förbluffande länge, men det förvånar mig lite att dom fortsätter. Inception till exempel borde ju vara ett fantastiskt stoff att parodiera. Nåväl, om du har tillgång till en “anonymizer” belägen i USA finns en stor chans att du lyckas se hela avsnittet här: http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s14e10-insheeption

LÄS ÄVEN:

“Alla tecknar Muhammed-dagen” och South Park-censur

South Park avsnitt 200 – preview

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print