I Christopher Nolans tredje och avslutande Batman-film, The Dark Knight Rises, spelar Tom Hardy Bane. Detta klargjordes för en månad sen, så det är väl ingen riktig Batman-nyhet. Däremot är det lite nyare att Liam Neeson återvänder.

Hur är inte klart, men troligen bara nån kort flash-back va? Eller var inte Ra’s al Ghul riktigt död? Det spekuleras i att han kanske återuppstår? En blek ninja-skurk var Neeson iallafall i första Batman-filmen, så de kanske ska försöka göra en mer färgstark version?

Nolan lyckades ju packa ihop rätt mycket i The Dark Knight så vad tror du blir nästa skurk-nyhet? Att Gåtan finns med i bilden trots att Nolan förnekat detta?

Vi har inte haft mycket Batman-nyheter på sistone i Filmmedia, men vi antar att dessa är de mest lätta att hitta på nätet. Men vi återkommer om det händer något exceptionellt spännande. Medan du väntar kan du läsa tidigare Batman-inlägg:

Skurkarna klara för nästa Batmanfilm

Fokus Batman: 22 Batman-bilder

The Dark Knight Rises blir Nolans sista Batman-film

 

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print