Nu måste vi ju kommentera castingen av skurkarna till The Dark Knight Rises!

Det har spekulerats friskt på Filmmedia om vilka som blir Batmans antagonister i Christopher Nolans sista film om den mörke riddaren.

I onsdags tillkännagav Warner Bros. att Tom Hardy kommer att spela Bane i den kommande filmen. Bane har redan dykt upp en gång i en Batmanfilm, närmare bestämt i Batman & Robin. Då hade han en blygsam position, som underhuggare till Poison Ivy. Nu kommer han alltså att vara en av huvudskurkarna. Blane är en superstark ex-fånge som blir besatt av att förinta Batman till kropp och själ. Hardy har tidigare spelat biffig kriminell i filmen Bronson.

Enligt ett rykte i höstas skulle vi få se Charlize Theron i rollen som superskurken Catwoman, men det visade sig inte stämma. Nu i januari har flera kända och mindre kända skådespelerskor provfilmat för två roller: den som Catwoman och den som Batmans kärleksintresse i filmen. Keira Knightley, Jessica Biel och Kate Mara (Rooney Maras syster!) är några av dem som sägs ha ställt sig framför kameran.

Nu är konkurrensen om Selina Kyle över. Christopher Nolan har bekräftat att Anne Hathaway fått rollen som den pisksvingande femme fatalen.

Vad tycker ni om valen av skurkar och skådisar?

Läs merMoviefone.

Besök även Saras blogg Glory Box!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print