Ännu mera tävling!!! Nu kan du vinna biobiljetter till Åsa-Nisse. Fram till och med den 7 februari har 5 lyckliga vinnare chans till 2 biljetter var till en av de mest efterlängtade svenska filmerna i år. Karaktärerna i filmen gestaltas av bland andra Kjell BergqvistMichael Segerström och Ann Petrén. Manuset är hopkluddrat av ingen mindre än komikern Henrik Dorsin. Regissören Fredrik Boklund har varit inblandad i projekt som Frostbiten. Filmen har premiär 11 feb.

Tävlingarna bara haglar in på Filmmedia – härligt va!? Och för att vara med på Åsa-Nissetävlingen behöver du bara svar på en löjligt enkel fråga. Lämna svaret på mejl till david(at)filmmedia.se senast den 7 februari. Skriv “Åsa-Nisse” i ämnesraden.

Vad heter Åsa-Nisses bil?

1. Eulalia II

2. Beata

3. The Green Hornet

Och du: Den här gången får du dubbla vinstchanser om du har “gillat” Filmmedia på Facebook. Gå in på sidan genom länken här eller “gilla” i spalten till höger om du inte redan är en fan.

Lästips! Läs även: Svensk Film 2011 – 14 kommande svenska filmer

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print