Om Harrison Ford får bestämma kommer Indiana Jones dö!

Enligt nättidningen Showbiz spy har deras “spion” hört att Ford vill att den planerade 5:e installationen av Indiana Jones-sagan skall bli den sista för titelrollen:

“Harrison tycker att det skulle vara bra för Indy att dö och lämna  sin hatt till sin son i nästa film.”

Detta skulle alltså också innebära att Shia LaBeouf skulle återvända. Men vill LaBeouf verkligen själv göra detta? Han har ju själv sagt att han var besviken på filmen och inte alls tyckte om Indiana Jones 4, eller Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Enligt “källan” tycker inte George Lucas om idén, men Steven Spielberg funderar över det. Själv tyckte jag att Harrison Ford verkade så trött och gammal i den sista Indy-filmen att det är en bra idé. Hjälten med hatten och piskan har tyvärr sett sina sista dagar. Om LaBeouf verkligen är rätt person att bära upp hatten är ju en annat fråga.

LÄS ÄVEN:

Indiana Jones 5 – Till Bermudatriangeln i nästa Indy?

Indiana Jones goes 3D?!

Indiana Jones: bilder på 50 roliga miner »

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print