Jag tycker nog inte riktigt att 3D-versionen av Indy till höger håller så bra...

Okej, vi vet redan att Star Wars-filmerna kommer att konverteras till 3D och att George Lucas av någon märklig anledning väljer att börja den mest mediokra filmen, alltså Episode One: The Phantom Menace. Snart kan 3D-turen komma till de klassiska Indiana Jones-äventyren.

Lucas och Steven Spielberg är polare, det vet vi ju också.  Och Lucas har ju stått för manus och idéer till Indiana Jones. Vems idé 3D-konverteringen är, det vet vi inte i dagsläget. Låt mig gissa Lucas? Han är ju mästare på Movie Re-cycling. Eller förresten, jag vet inte ens var uppgifterna kommer ifrån. Helt plötsligt påstår en sajt, ”Blue Sky Disney” att Indy-filmerna ska bli 3D. Enligt bloggen kommer det att offentliggöras nästa månad. Vart de fått uppgifterna ifrån vet jag inte. Och inte heller om det är sant.

Om det är sant så är det en rätt onödig nyhet. Jag är i vilket fall inte beredd att se 3D-konverteringar av Indiana Jones-klassikerna.

What’s the point? Förstår du poängen?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print