Det som verkligen störde mig i den sista Indiana Jones-filmen var att Harrison Ford kändes som en helt annan skådespelare än i de första tre filmerna. Han brukar alltid ha mycket energi och vara intensiv. Men nu  var han nedtonad,  kraftlös, ja nästan orkeslös.

Men här kan du se “Indy” i sitt rätta esse. Sajten Ugo har publicerat hela femtio bilder(!) på Indiana Jones minspel från de tre första filmerna. Det är så här vi kommer att minnas Harrison Ford, som äventyraren Indy och rymdtjuven Han Solo- vital, uttrycksfull och full av energi. Hoppar du vidare får du här nedan se ytterligare tre bilder från sajten samt får du länken till Ugo och de 50 Indiana Jones-bilderna!

SE de 50 Indy-bilderna här hos UGO:

50 Goofy Faces from the Indiana Jones Trilogy

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print