Stackars Terry Gilliam, nu är det nya problem för The Man Who Killed Don Quixote. Den här gången handlar det om finansiering. Pengarna har tagit slut och Gilliam måste leta rätt på mer för att kunna genomföra filmen.

Terry Gilliam meddelar Variety: “The financing collapsed about a month and a half ago.” Men han ger inte upp. Skådespelarna väntar på att få genomföra sina roller. Robert Duvall och Ewan McGregor kastar inte in handduken för det här inte. Hoppas bara inte filmen slutar med en ny dokumentär om en misslyckad “Don Quijote”.

För övrigt låter Gilliam meddela att han utforskar möjligheterna att göra en 3D-version av Time Bandits. Hoppas att Jabberwocky och Brazil också står på tur.

Tack Collider som skrev om Gilliam och The Man Who Killed Don Quixote

LÄS ÄVEN:

Terry Gilliams Don Quijote får konkurrens

Romero, Gilliam, Hamill – nyheter i korthet

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print