George Romero ska göra en ny version av Dario Argentos Deep Red. Och tro det eller ej – det blir i 3D. De två nämnda regissörerna är vänner sedan lång tid tillbaka. Argento hjälpte Romero med finansieringen av Dawn of the Dead, i utbyte mot internationella distributionsrättigheter. Hur Romero vågar göra en re-make av den film som många säger är Argentos bästa är svårt att förstå. Även med tanke på att verket har ett så personligt konstnärligt uttryck. Argento är inte heller inblandad i det här projektet. Läs mer i Slashfilm

Terry Gilliam återupptog ju projektet med Don Quijote som havererade, fast i en något annorlunda tappning. Johnny Depp har nu fått för mycket med inspelningarna av Pirates of the Caribbean: On stranger tides. Gilliam beslöt sig därför att dumpa Depp och anlita Ewan McGregor istället. Kanske bra det på något sätt och vis. Det har nog gått lite väl mycket inflation i Depp-hypen. Läs mer i Empire Online

Mark Hamill aka “Luke Skywalker” är besatt av serietidningar, det har han erkänt. Han har till och med skapat en serie som gavs ut av Dark Horse Comics 1996 med namnet The Black Pearl. Hamill ska nu filma efter förlagan och regissera själv. Han har fått en budget på den ödmjuka summan på 7 miljoner dollar. Läs mer i Filmshaft

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print