Jo, det gäller ju att vara återhållsam när man gör Trailers. Om det är bra och intressant material så är det nog ofta så att ”less is more”. Jag gillar den nya trailern till Matrix Resurrections. Man får bara glimtar från den nya filmen. Men man förstår att något inte är rätt. Och det kanske inte alls är som man egentligen trodde om The Matrix. Men hur och vad? Jo, då måste man ju se filmen får att få reda på det. Precis så här gör man en bra trailer. Man visar lite grann bara, för att väcka intresse. Och så får man en liten känsla av innehållet och filmens ”production value”. Intressant.

Redan 2011 ryktades det om både en Matrix 4 och 5. Typ alla i hela världen som inte hatade 2:an och 3:an fick reda på detta och jublade glatt. Men sen visade det sig vara en bluff. Om vi får en femte film beror väl på hur det går med den här fyran. Fast frågan är kanske när och inte om. Matrix-franchaisen kan ju inte dö, så nej, det tror jag inte att den gör. Förr eller senare kommer man att fortsätta mjölka pengar på den, var så säker. Nu spelar det inte heller så stor roll hur den går här i Europa eller i USA. Det är redan officiellt att den kommer att visas i Kina och där har man ju en helt annan koll på hur man sköter det där med pandemier. Så oavsett kommer den stora andelen av biobesökarna finnas där, i Kina.

Tror jag ska försöka se filmen. Matrix är ju alltid vackra och underhållande hur man än tycker att de behandlar världen. Har inte riktigt hajat än hur man fixar dom där vaccinpassen. Men det ordnar sig nog. Vet inte om vaccinpass är det allra bästa sättet att hantera situationen just nu. Hela situationen just nu ger mig lite Verfremdung vibbar, upplever den som lite absurd och verklighetsfrämmande. Typ som om man redan lever med halva foten inne i The Matrix

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print