Keanu Reeves och Wachowski-syskonen verkar tycka det. Ain’t It Cool fick ett scoop i går …

Harry på AICN fick ett anonymt brev från signaturen “El Nino” – filmstudent på London School of Performing Arts. El Nino berättade att Keanu Reeves besökte skolan och höll föredrag i 45 minuter. Sedan var det fritt fram för frågor och då nämnde Reeves …

UPPDATERING: Det visade sig att det här bara var en bluff! Keanu var aldrig på skolan. Däremot stämmer det att han ska spela in 47 Ronin, att det har ryktats om Bill & Ted 3, och att Wachowskisyskonen ska göra Cloud Atlas (se nedan). Filmmedias skribent ber ödmjukast om ursäkt och skyller allt på sina källor. 😉

… att han just nu ligger i hårdträning för en samurajfilm (47 Ronin).

… att han diskuterar möjligheterna att göra Bill and Ted 3.

… att Wachowski-syskonen just har sålt historiens dyraste manus till Warner Bros. Det är en futuristisk version av Robin Hood och Will Smith ska spela huvudrollen.

… att han åt lunch med Wachowski-syskonen under jul och att de då berättade att de har skrivit treatment för Matrix 4 och 5. De berättade även att de har träffat James Cameron för att diskutera för – och nackdelar med 3D …

Men först ska Lana Wachowski tillsammans med Tom Tykwer regissera filmen Cloud Atlas med bland andra Natalie Portman och Tom Hanks. Andy Wachowski har varit med och skrivit manuset som är baserad på David Mitchells roman med samma namn. (Uppdatering: Läste just att Portman har hoppat av filmen i fråga p.g.a. att hon är gravid.)

Personligen har jag ingen som helst vilja att besöka The Matrix igen efter att ha ömsom skämts, ömsom gäspat mig igenom The Matrix Reloaded. Men stackars Alex Winter skulle säkert bli överlycklig över att få göra Bill & Ted 3

Vad tycker ni om Keanu och Wachowskisyskonens projekt?

Källor: Worst Previews och Ain’t It Cool.

Besök även Saras blogg Glory Box!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print