Filmmedia har en ny medhjälpare! Välkommen Stefan!

Läs Stefans egen hälsning och några ord om sig själv:

Hej!
jag heter Stefan fischerström och bor i Nässjö Jönköping län. Mina intressen är att spela TV-spel, Dataspel, kolla på tv och film. Jag håller även på med att släktforska och spelar Bowling. Jag har  inte någon speciell favoritfilm men om jag ska välja en så blir det Ondskan.  Jag är allätare inom film, ser på blandade genrer och jag har ingen speciell favoritregissör.

Stefan har recenserat uppföljaren till “Hundraettåringen”. Läs om filmen och DVD/Br-utgåvan som finns ute nu:

Hundraettåringen som smet från notan och försvann – Recension av film och DVD/Blu-ray utgåva

OBS: Vi letar efter ytterligare en eller två som vill skriva för FM, så om du själv har lust eller känner någon så hojta till!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print