Idag släpptes den första trailern till Hundraettåringen som smet från notan och försvann , uppföljaren till en av de största svenska biosuccéerna genom tiderna. Robert Gustafsson gör återigen rollen som Allan Karlsson. Min kommentar – Jaha? Ska det här vara det roligaste i filmen? Är det en föråldrad Jönssonliga? Se trailern själv efter “hoppet”:
Handling:

HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN handlar om hundraettåringen Allan Karlsson och hans vänner som nu är rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA. I uppföljaren till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann bjuder Hundraettåringen in till ett nytt, fantastiskt kapitel om hans osannolika liv.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print