IronMan3_BD

©2013 Marvel

Jajamensan, nu startar vi igång igen. Men inte på vilket sätt som helst utan genom årets i särklass bästa och roligaste filmtävling! Filmen Iron Man 3 finns på butikshyllorna i morgon på Blu-ray och DVD. Men redan idag kan du slåss om ett av 3 exemplar som vi ger bort här i FM, helt gratis. Ja visst är det galet! Ja, men då har du inte sett frågan ännu som är lika galen. Hoppa ner efter reklamen så kan du få följa med på en åktur i Iron Mans dräkt.

Sätt fart på de små grå nu. För att få vara med i utlottningen av Iron Man 3 måste du nämligen svara på detta:

Vad skulle du göra om du fick låna Iron Mans dräkt för en dag?

Ge ditt svar på vår Facebooksida här eller i kommentaren nedan senast den 10/9. Du kan även skicka ett mejl till david[at]filmmedia.se om du är blyg, men det är roligast om du vill publicera ditt helt säkert tokroliga och smått geniala svar. Så se till att du är med så att du också har chansen att vinna ett exemplar av den spännande och underhållande åkturen Iron Man 3!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print