Rickye Gervais, ja du vet den genuint elake lille britten som skapade mega-succén The Office, planerar webb-show. Ja, en “web-only series” som skall bli som en humoristisk kurs i engelska. Learn English With Ricky Gervais skall den heta meddelar Gervais i sin blogg. Han kommer att dra med sig sitt mest kära mobbingoffer, Karl Pilkington från “An Idiot Abroad” (En idiot på resa), för att lära folk om det engelska språket.

Undrar hur Gervais fungerar som engelska-lärare. Själv var jag inte superimponerad av reseprogrammet An Idiot Abroad, men uppskattade Pilkingtons fördomsfulla kommentarer. Men det finns säkert en hel del kul att skämta om det engelska språket, uttalen med alla konstiga stavningar och inte minst om britterna själva. Vad tror du själv?
Läs även i Popwatch.
Läs även: The Office får Spin-off – The Farm med Rainn Wilson

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print