Stora TV-nyheter tycker säkert fans av amerikanska The Office: Dwight Shrute, som spelas av Rainn Wilson får en helt egen Sit-com, med namnet “The Farm“. Tacka NBC som producerar. Läs mer om The Farm och se bild från inspelningsplatsen nedan efter “hoppet”:   

 

Enligt Deadline säger  NBC att TV-serien kommer att utspelas på Dwights gård där han även har inkvartering eller så kallad “Bed and Breakfast”. Vi har redan sett farmen i flera avsnitt av The Office och blev en återkommande skådeplats:

“Paul and Rainn have been joking for years about Dwight’s life on the farm, his family and how ill-suited he is to run a B&B… A while ago, it started to feel like a show to them. NBC agreed, it’s been further developed to include multiple generations, many cousins and neighbors. (It is unclear if that would include cousin Mose who has been featured on the show, played by Office alum and Parks & Recreation co-creator Mike Schur.) At its base it will be about a family farm struggling to survive and a family trying to stay together.

Initiativet till The farm kom inte från NBC. Idén pitchades istället av Rainn Wilson själv och Paul Lieberstein som spelar Toby Flenderson och är co-executive producer  av serien The Office. TV-serien planeras att få premiär 2013 efter sommaren.

Dessutom är det goda nyheter för dom som fortfarande tycker att The Office är bra – nämligen att man är i förhandlingar om nya säsonger. Kontorshjulet kommer med all säkerhet rulla på ett tag till.

Nyheten om The Office-spin-offen “The Farm” som knappt har spridits hit än fick jag faktiskt reda på genom Riann Wilson själv som twittrade en bild från sceneriet och inspelningsplatsen:

The Farm med Riann Wilson

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print