Nu har en trailer dykt upp till Dario Argentos Dracula 3D. Thomas Kretschmann spelar Dracula. Annars ser du Asia Argento, Marta Gastini, Unax Ugalde, Miriam Giovanelli och Rutger Hauer som Van Helsing.  

Lovar rollbesättningen gott? Filmsajterna är dock kritiska. Rope of Silicon säger: “the film appears to be no more than the traditional take on Bram Stoker’s “Dracula” with awful CG effects and very lame line-reading.” Själv är jag inte riktigt lika kritisk. Dåliga effekter och undermålig 3D är exakt vad jag förväntar mig. Vad som gör mig riktigt förtjust är att filmens miljöer, bilder, ljus- och färgsättning ser ut att vara nästan kopierat av en av mina favoriter bland Gotisk skräck, nämligen “Draculas vålnad” från 1968 med Christopher Lee. Den har jag faktiskt skrivit om. Så läs mer om den här: Draculas Vålnad, men först nr du sett trailern nedan, förstås.

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print