Mikael Persbrandt som Hamilton

Hamilton – I nationens intresse kommer på Blu-ray och DVD den 9 maj. Men redan nu kan du tävla om ett ex på Blu-ray. Vi lottar ut 3 ex och det enda du behöver göra är att svara på en buslätt fråga.

Filmen gick upp på de svenska biograferna den 13 januari och har hittills setts av närmare 517.000 biobesökare. Det gör filmen till den största filmen på de svenska biograferna hittills i år – bland såväl internationella som svenska produktioner.       

 

Tävling
Fråga: Vilken av dessa herrar har inte spelat Hamilton:

a) Stefan Sauk
b) Peter Haber
c) Michael Nyqvist

Skicka ditt svar senast den 15: maj på elektronisk väg till: david@filmmedia.se
skriv “Hamilton” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din fysiska postadress!

Vill du ha en extrachans att vinna ska du gilla Filmmedia på Facebook, här i länken eller i högerspalten. Alla som har gillat FM på Facebook får vara med två gånger i dragningen. Skriv “gillat” i e-brevet, samt skriv ditt Facebooknamn om detta skiljer sig från det i din e-post.

Hamilton – I nationens intressen Kort synopsis:
När den svenske underrättelseofficeren Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) infiltrerar en internationell liga som stulit avancerade svenska GPS-styrda raketvapen utsätts de för en dödlig attack av en grupp legosoldater med okänd uppdragsgivare. Hamilton undkommer massakern, men rake terna är försvunna. De stulna vapnen dyker senare upp i samband med ett terroristattentat där en somalisk fredspolitiker dödas. Samtidigt kidnappas en svensk vapentekniker. Sveriges statsminister engagerar sig i fallet och går med på att anlita ett privat säkerhetsbolag för en fritagning – under förutsättning att en svensk observatör följer med – Carl Hamilton. Detta blir upptakten till ett livsfarligt uppdrag som tar Hamilton från Somalias karga ödemark till Ammans gator och Stockholms skärgård. Han måste göra det som krävs – i nationens intresse.

Bonusmaterial:

  • Hamilton – bakom kulisserna
  • Musikvideo: My Own Worst Enemy

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print