Anthony Hopkins spelar Hitchcock

Att Anthony Hopkins skulle få den stora äran att gestalta Alfred Hitchock noterade vi redan i januari 2011. Nu, nästan ett och ett halvt år sedan får vi en första bild av Hopkins som den legendariske regissören. Filmen som bara kommer att heta Hitchcock dröjer dock ända till 2012. Om jag har förstått det hela rätt bygger den på en bok som fokuserar på filminspelningen av Psycho. Som Vivien Leigh får du se Scarlett Johansson. För regin står Sacha Gervasi, mer känd som manuskluddare och skrev den menlösa “The Terminal”.

Nå, vad tycker du? Är Anthony Hopkins tillräckligt övertygande? Själv vet jag inte. Det återstår att se om han kan göra regissören rättvisa ifråga om röst och kroppsspråk.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print