Tävla om Nalle Puh på DVD-Blu Ray-combo!

Tävla om Nalle Puh på DVD-Blu Ray-combo! bilder ©Disney

Har du suktat länge efter en ny rolig tävling? Då har du det du söker här! I samarbete med Walt Disney lottar vi ut hela tre exemplar av Nalle Puhs Film – Nya äventyr i Sjumilaskogen på Combo-Pack (DVD/Blu Ray). Läs recensionen här!.

Nalle Puhs Film – Nya äventyr i Sjumilaskogen gick otroligt bra på bio och fick ett enormt stort gensvar från både publik och recensenter. Kanske var det rent ut av en av årets allra bästa filmer? Alla kan uppskatta Nalle Puh och hans vänner, men har du barn är det en alldeles större orsak att vara med och tävla! Och det är jättelätt att vara med. Läs mer om filmen och tävlingen nedan:     

Tävla om Nalle Puh på DVD-Blu Ray-combo! bilder ©Disney

Tävlingen:
Det enda du behöver göra är att skriva i kommentaren här nedan eller på facebook här och svara med max 20 ord på:
Vilken är din favoritkaraktär i Nalla Puhs värld och varför?

(Svaret kommer troligen att behöva modereras och godkännas om du skriver här. Du behöver alltså inte skicka ditt svar mer än en gång om det inte publiceras direkt)

Tävlingen är öppen till och med den 20 februari. Svar kommer antingen genom Facebook eller till den Email-adress du uppgivit när du kommenterat nedan.

Passa samtidigt på och hjälpa oss sprida vår sajt genom att gilla oss på facebook eller twittra om tävlingen så är vi hemskt tacksamma för din hjälp!

Och du! om du inte skulle vinna kan du beställa ditt eget exemplar här. Filmen får DVD/Blu ray-release den 22 februari:

http://www.discshop.se/filmer/bluray/nalle_puh_nya_aventyr_i_sjumilaskogen_blu_ray_dvd/P96705

Mer om filmen:
Tillbaka till rötterna i Sjumilaskogen

För att få den rätta känslan för Nalle Puh åkte filmmakarna till England och Ashdown-skogen i grevskapet Essex där A.A. Milne skrev böckerna och där den riktige Christoffer Robin, Milnes son, tillbringade sina somrar. De besökte också flera London-museer för att studera E.H. Shepards originalillustrationer till böckerna, och de tittade på de tidiga Nalle Puh-kortfilmer som Disney gjorde i slutet av 60-talet.

Långfilmen ”Nalle Puhs Film – Nya äventyr i Sjumilaskogen” är inspirerad av tre berättelser från A.A. Milnes böcker. Filmens utseende kommer direkt från Milnes böcker. Filmmakarna var måna om att den skulle ha både den klassiska vattenfärgskänslan från förr och att behålla det lite ruffa handtecknade utseendet som normalt förfinas i de flesta animerade filmer.

Karaktärerna hoppar bokstavligen från boksidorna in i filmen, berättar John Lasseter, filmens verkställande producent. Och ibland tar de till och med med sig hela ord och bokstäver. Det är klassisk Nalle Puh.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print