Tankar från er käre Admin och redaktör:

Från början hade jag tänkt jobba intensivt med Filmmedia några dagar och göra en hel del förändringar och uppdateringar på en och samma gång. Eftersom jag har hundra järn i elden samtidigt har jag istället fått utföra uppdateringar i småportioner. Och dom fortsätter. 

Jag har gjort en del små justeringar med designen, förhoppningsvis till det bättre. Jag har också minskat storleken på headern en aningen, samt gjort något som ska likna nån form av logga. Bildspelet är borta pga av att vi har haft problem med hastigheten på sajten. Förmodligen har det att göra med webbhotellet och inte sidan i sig. Vi arbetar med problemen på vårt eget håll.

Jag kommer att fortsätta göra en rad förändringar och uppdateringar, vilket tillsammans med brist på skribenter och medhjälpare som har tid att engagera sig, medför att Filmmedia kommer att fortsätta uppdateras ungefär varannan dag och inte mer. Nästa år får vi se om det blir bättre.

Kommentera gärna om hur du upplever sidan, både till utseende och innehåll. Vi vill också gärna veta vad du vill läsa mer om i framtiden.

Du är alltid hemskt välkommen att delta i diskussioner och kommentera. Vi försöker alltid på olika sätt gynna de som är delaktiga på sidan. Därför har jag tagit bort det hemska “no-follow”-attributet på länkarna, vilket innebär att jag delar med mig av “länksaften” från min sida till din. Detta innebär att om du lämnar en länk  till din blogg eller hemsida i kommentaren, så stärks din sida i sökmotorerna en aningen och syns bättre.

Vi söker fortfarande nya skribenter och gästbloggare. Läs mer här om du är intresserad.

Tack till dig som regelbundet följer Filmmedia. Vi ska göra allt för att få både dig och nykomlingar att trivas ännu bättre!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print