Nya skribenter sökes. Särskilt du som bor i Stockholm och Göteborg. Varför? Jo – vi söker dig som har tid och geografiska möjligheter att gå på press- och specialvisningar! Om du bor i Göteborg eller i närheten kan det finnas möjligheter till pressackreditiering och intervjua regissörer och skådespelare. (och se film så klart!)   

 

Vi ser att bloggen vill växa och bli större, men har inte möjlighet att uppdatera bloggen så ofta som vi borde. Därför söker vi dig som vill skriva för oss och kan börja snabbt. Du kommer inte att få någon ersättning i nuläget, men i princip all bloggning och liknande är ideell verksamhet. Vi skriver för att vi älskar film, TV och media, så enkelt är det. Men det kan bli frågan om att ta emot ett recensionsexemplar av en DVD eller Blu-ray (med betoning på kan) eller biobiljetter.

Vem söker vi? Du:

 • Får bo var du vill, men jag söker alltså särskilt dig som bor i Sthlm el. GBG
 • Skall skriva bra (skicka någon form av arbetsprov eller länka till egen blogg)
 • Tycka om att skriva om film och/eller TV
 • Ha möjlighet att skriva 6-8 inlägg i månaden
 • Får gärna ha en egen blogg
 • får gärna på något sätt ha studerat film eller media

Skicka ett e-postmeddelande till david@filmmedia.se om du är intresserad.

Dela med dig!
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Yahoo! Buzz
 • Print