Det har varit hyfsad stiltje på nyhetsfronten på senaste tid. Men återigen hopas en hel drös av filmnyheter som knappast är tid värda att ägna en hel artikel åt. Så, nedan kan du läsa nyaste filmnyheterna i micro skirt-kort format om Tintin, Phantom Menace 3D, Top Gun 2 m.fl. och med super(hmm…?)intressanta länkar förstås.     

 

Tintin-filmen är förstås enormt hypad. Vi har redan publicerat smått fantastiska bilder och snygga trailers. Går du till Cinemusica kan lyssna på John Williams musik, hela 18 specialkomponerade stycken. Du kan också läsa en förhandsrecension av The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn hos Empire Online. Jag kan avslöja att Tintin-filmen får 4 av 5 i betyg.

Top Gun 2, den också hyfsat efterlängtade uppföljaren till machofilmernas machofilm, har fått manusskribenter. Det blir samma snubbar som skrivit Thor och X-Men First Class. Vi kan alltså förvänta oss mer välskrivet material där clichéerna står som spön i backen. Lyckat val alltså. Läs mer om detta hos .

Att George Lucas lyckas omlansera sina Star Wars-filmer in till förbannelse, det vet vi redan. The Phantom Menace får en 3D-remake och skall upp på biografer. Hos Empire Online kan du se den första postern. Inget speciellt revolutionerande, men du som fortfarande är riktigt Star Wars-kåt kan säkert ha behållning…

För övrigt kan du läsa det senaste om The Crow-rebooten här. Och så kan du se en trailer för The woman in black här och en trailer för Alvin and the Chipmnunks här.

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print