We are what we are är en annorlunda och omtalad skräckfilm med grotesk svart humor, av långfilmsdebuterande regissören Jorge Michel Grau. Filmen har bl a visats vid Cannes Filmfestival och Stockholms Filmfestival i fjol.

We are what we are går direkt på DVD och släpps den 12 oktober. Men redan nu kan du få kämpa om ett helt eget exemplar! Hela tio exemplar lottas ut.

Filmen We are what we are har fått lysande recensioner i internationell press:

“Djävulskt rolig och skrämmande effektiv. Fullständigt lysande!”
– Empire

“Ett förtjusande stycke grotesk svart humor”
-Filmcritic.com

Läs mer om tävlingen och se smaskig trailer efter “hoppet”: 

 

Handling: En familjefar faller livlös ihop på gatan. Han lämnar en änka och tre barn efter sig och munnar måste mättas – till varje pris. Sonen antar jägarrollen och tvingas stryka genom Mexico Citys nattmörker för att familjen ska kunna fortsätta sin okonventionella diet. Jorge Michel Graus långfilmsdebut är ett melankoliskt och skrämmande familjeporträtt om att hålla ihop sina nära och kära. OBS: Läs Filmmedias recension av filmen här!

Trailer:
[youtube]EBkNz3_pzsw[/youtube]

Tävlingen:
Svara på tre roliga och busenkla skräckfrågor. Skicka ditt svar senast den 11 oktober på elektronisk väg till: david@filmmedia.se. skriv “We Are What We Are” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din fysiska postadress!

OBS: gillar du Filmmedia på facebook får du vara med dubbelt i dragningen (uppge att du gjort det). Lämna då också ditt facebooknamn (om det är annat än din e-post adress.) Gilla inlägget eller Filmmedias Facebook-sida nedan eller både och. (gillar du vr facebook-sida får du trevliga nyheter och uppdateringar då och då från oss och naturligtvis info om alla roliga tävlingar!)

Frågor:

1) Vilka av nedanstående fördömda varelser brukar tycka om att äta hjärnor?

a) Zombies

b) Vampyrer

c) Sverigedemokrater

2. Hur dödar man lämpligast en varulv?

a) Förgiftar dom med sarsaparill

b) Sticker dom med en träpåle

c) Skjuter den med en silverkula

3) Vad kallas den motorsågsförtjusta mördaren i klassiska skräckfilmen Motorsågsmassakern?

a) Mr Hyde

b) Leatherface

c) Agneta Sjödin

 

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print