Vinn biljetter och T-shirts till vårens storfilm PIRATES OF THE CARIBBEAN: I FRÄMMANDE FARVATTEN/On Stranger Tides! Allt du behöver göra är att svara på en busenkel fråga! Totalt 2 st. T-Shirts och 10 biobiljetter lottas ut. 

1:a+2:a pris: 1 st. T-shirt + 2 biobiljetter

3:e-5:e pris: 2 biobiljetter

Fråga: Vad heter filmregissören som alltid låter Johnny Depp spela knäppa roller?

A) Martin Scorsese

B) Colin Nutley

C) Tim Burton

Skicka ditt svar senast den 16:e maj till david@filmmedia.se
Och du: Som bonus om du gillar/har gillat Filmmedia på facebook så är du med två gånger i dragningen = dubbla vinstchanser! Uppge “Pirates 4” i ämnesraden. (skriv även “+FB” om ditt Facebooknamn är annat än på din E-mailadress). Som FB-medlem får du de viktigaste nyheterna samt alla kommande tävlingar uppdaterade genom FB

I filmen PIRATES OF THE CARIBBEAN: I FRÄMMANDE FARVATTEN/ On Stranger Tides ser vi återigen Johhny Depp som den något excentriske Jack Sparrow. Men vi återser även Geoffrey Ruch som Barbossa, stiftar bekantskap med Ian McShane som Captain Blackbeard och dessutom Penelope Cruz.

De två skeppen Black Pearl och Catpain Blackneards Queen Anne’s Revenge lägger till vid en 3D-anpassad biograf nära dig, den 18 maj 2011.

Läs även om verklighetens Captain Blackbeard och annat om Pirates 4!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print