Svaret på frågan om vilket filmmonster Robert De Niro har spelat är naturligtvis “Frankenstein”. All right, om vi ska vara petiga borde alternativet ha varit “Frankensteins Monster”. Victor Frankenstein var ju det namnlösa monstrets skapare. Men i en lång rad B-films-uppföljare fick monstret sin skapares namn, eftersom många av dessa filmer varken hade en galen vetenskapsman eller andra vid namn Frankenstein. Men genom en filmtitel som innehöll “Frankenstein” visste publiken att de skulle få sig en dos lågvattenmärkt skräckfilmsunderhållning.

Biljetterna till de lyckeliga vinnarna i Limitless -tävlingen har skickats iväg och vinnarna äro som följer: Ylva Haglund i Skövde, Mara Popov i Göteborg, Joel Valois i Stockholm, Fredrik Hagman Finspång, samt Erika Wallström i Karlstad.

Läs om filmen och tävlingen här!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print