Ny tävling på Filmmedia! Fem lyckliga vinnare erhåller två biobiljetter var till Limitless!

Filmen Limitless är en spännande Sci Fi-thriller med Robert De Niro och Bradley Cooper. Filmen har Sverigepremiär 29/4

Bradley Cooper spelar huvudrollen som den misslyckade författaren Eddie Morra. En dag springer Eddie på en gammal vän som förser honom med en topphemlig drog och drogen visar sig snart förändra hans liv fullständigt. Drogen tillåter nämligen Eddie att använda 100% av sin hjärna och han blir den perfekta versionen av sig själv. Hans förbättrade förmågor lockar dock snart till sig fiender och han börjar känna sig förföljd. Han tvingas undersöka varifrån drogen kommer allt medan en grupp mördare följer varje steg han tar.

Du behöver bara svara på en busenkelfråga för att bli en av fem lyckliga vinnare! Du kan till och med få DUBBLA VINSTCHANSER! Allt du behöver göra då är att gilla Filmmedia på Facebook genom denna länk eller i högerspalten bredvid (förutom att svara rätt på fråga förstås). Skicka E-mail med rätt svar, med “Limitless” som ämne +FB om du har gillat.

Skicka svar senast den 22/4 till david@filmmedia.se

Fråga:

vilket av följande filmmonster har Robert De Niro spelat:

1. Frankenstein

2. Mumien

3. Godzilla

Lycka till!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print