Filmen "Confessions" av Tetsuya Nakashima

Japans Oscar-bidrag 2011 kommer på brittisk DVD och Blu-Ray den 25 april. DVDn/Blu-Ray-utgåvan innehåller en 70-minuter featurette med regissören, japanska studenters “real confessions”, samt trailers för icke-engelskspråkiga filmer. Confessions som skriven och regisserad av Tetsuya Nakashima, handlar om en mors brutala hämnd på sin dotters död.

Själv kommer jag att kasta mig över utgåvan, halft på grund av featuretten. Nakashima är en färgstark och riktigt häftig person som anser att en film är bättre desto mer  den kan röra upp av publikens känslor. Filmmedia hade förmånen att få intervjua regissören under Stockholms Filmfestival. Läs intervjun här:

[youtube]Vnws8ZymxME[/youtube]

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print