Vem får sitt stora genombrott 2011? Bloggen Moviefone har sammanställt en lista över de hetaste kandidaterna.

Vem kommer att bli skådisen som alla pratar om 2011? Bloggen Moviefone tror sig ha hittat några starka kandidater. Med på listan finns Emily Browning, som spelar huvudrollen i Sucker Punch, samt en duo från kommande X-Men: First Class: Jennifer Lawrence och Michael Fassbender.

Lawrence fick sitt kritikergenombrott i år när hon spelade huvudrollen i Oscarstippade Winter’s Bone. Fassbender har haft flera indiesuccéer de senaste åren (som min personliga favorit, Fish Tank), men har även spelat i mer kommersiella filmer. Den stora massan har dock inte upptäckt honom än.

Andra namn på listan är huvudrollsinnehavaren i Thor (Chris Hemsworth), Kenny Wormald som spelar Ron i remaken av Footloose och sist – men inte minst – Rooney Mara. Ni vet, hon som ska spela den däringa Lisbeth Salander i den däringa lilla filmen The Girl with the Dragon Tattoo.

Vem tippar ni på? Har ni några egna favoriter som inte finns med på listan? (Originalet finns här)

Besök även Saras blogg Glory Box!

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print