Om vi ska tro Collider blir Steven Spielbergs nästa film Robocalypse. Filmen har varit på tapeten tidigare och det har redan sagts att Robocalypse kan komma att bli Spielbergs nästa.

Robocalypse är som namnet mer än antyder, en framtidsvision och är skriven av en forskare i robotteknik, Dan wilson. Men ännu en bok av Wilson är på väg att bli film, “How to Survive a Robot Uprising.” Romanen beskrivs som en humoristisk handbok i hur man överlever ett robotuppror. Jack Black och manusförfattaren/regissören Steve Pink har införskaffat rättigheterna och knådar på ett manus.

Låter det intressant? Det har faktiskt varit tal om en film redan 2005, då boken omvandlades till färdigt manus och Mike Myers var påtänkt för huvudrollen. I och med detta kan du nog förstå att boken är en mycket humoristisk sådan. Kanske Steve Spielberg borde ta sig an den med?

Ett råd från författaren Wilson Wilson själv:

Idag är forskarna arbetar hårt för att föra artificiella skapelser till liv… Allt verkar så ofarligt. Och ändå, hur kan så många Hollywoodmanus vara så felaktiga? Så ta inga chanser. Beväpna dig med expertkunskap. För mänsklighetens skull, lyssna på seriösa råd från verkliga Robotexperter. Hur kommer du annars att överleva den oundvikliga framtiden där robotar gör uppror mot sina mänskliga herrar?

Läs även:

Jackman slåss mot robotar i Spielbergs ‘Real Steel’

Indiana Jones 5 – Till Bermudatriangeln i nästa Indy?

Dela med dig!
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Yahoo! Buzz
  • Print